logologo

HuDeEnRo

Servicii

Suntem pe drum în fiecare zi a săptămânii, ca să fim la dispoziţia Dvs şi să onorăm comenzile primite. Transportăm marfă nu numai in Europa, ci şi pe alte continente, chiar şi în Africa sau America. Livrăm marfa Dvs. trimisă la clienţi în cele mai sigure circumstanţe şi potrivit celor mai bune cunoştinţe şi experienţe dobândite în cursul anilor.

Încercăm să ţinem cont de cele mai diverse solicitări, cele mai speciale cereri şi termene de livrare, ca Dvs să fiţi mulţumiţi de prestaţia oferită şi munca noastră de zi cu zi.

Activitatea noastră se axează atât pe transporturi complete cu camioane de 24 tone, cât şi pe încărcări cu maşini mai mici (între 1,5 – 3,5 tone), respectiv livrări parţiale pe diferite relaţii de export-import.

În cazul în care clienţii noştri solicită, ne ocupăm deasemenea de întreaga distribuţie a mărfii transportate cu cea mai mare responsabilitate. Organizăm încărcarea şi descărcarea mărfii de fiecare dată având în vedere condiţiile şi cerinţele clienţilor, atât în cazul unei livrări mai mici, cât şi în cazul unei încărcări complete de marfă.

yahoo skype Copyright © 2022, FROG Company